Cuketový perník
Cuketová sezóna nám stále pokračuje, a tak jsem si řekla, že by to chtělo zkusit i něco sladkého. Tento recept je, dá se říci, moje prvotina co se týče pečení sladkého z jednodruhových mouk. Já je na pečení nikdy moc nepožívala. Měla jsem strach, že upečený piškot nebude držet pohromadě, bude se drolit nebo správně „nevyběhne“ atd. No zkusila jsem tedy použít moji oblíbenou rýžovou mouku, kterou hustím například nějaké omáčky atd. a doplnila ji o skvělou rýžovou krupičku, kterou používám také na vymazávání plechu nebo když potřebuji nějakou hrubší konsistenci těsta např. na knedlíčky do polévky atd.. Tento perník je tak opravdu přirozeně bez lepku, chutově moc dobrý a vláčný a to i třetí den po upečení. Recept je na hrnky, takže nepotřebujete ani váhu.
Celý RECEPT najdete v mém novém E-BOOKU ke stažení právě ZDE: